Gezondheidscentrum 3Bunders

Missie en visie 1

Missie en visie

Lichamelijke klachten komen zelden van één spiertje of één wervel die verkeerd gaat zitten. Dikwijls heeft het te maken met de balans in het lichaam. Werken alle gewrichten goed samen? Zijn er geen zwakke schakels in een keten van spieren?

Maar ons lichaam is niet enkel een optelsom van spieren en gewrichten, ook voeding, emoties enz. hebben een invloed op ons lichamelijk welbevinden.

Bij GC3bunders benaderen we jouw klachten niet enkel door te kijken naar het lichaam in zijn totaliteit, maar zullen we ook verder kijken als dat nodig is. We gaan zoeken naar mogelijke oorzaken en nemen daarbij ook  jouw levensstijl, eetpatroon, psychische gezondheid, sociaal welzijn… onder de loep.

Indien nodig werken wij samen met specialisten uit ons netwerk voor elk van deze domeinen.

GC3bunders staat voor een holistische en academisch gestoelde aanpak van jouw klacht.

Of zoals de definitie van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) luidt:

“Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden, niet alleen de afwezigheid van ziekte of gebrek.”

3Bunders wordfeed1

Persoonlijke noot:

In 1998 is deze praktijk begonnen als een solopraktijk die zich bezighield met algemene kinesitherapie.

Tegenwoordig werken we met een heel team waarin iedereen functioneert vanuit zijn specialisatie. Deze specialisaties worden up-to-date gehouden door permanente vormingen die zowel intern als extern plaatsvinden.

Samen met een ruime en moderne accommodatie kunnen wij op die manier de kwaliteit garanderen die wij hoog in ons vaandel dragen.

Maar onze praktijk gaat verder dan dit. We willen ervoor zorgen dat iedereen die beroep op ons doet zich ook goed voelt bij ons. Daarom zal er steeds een losse, aangename sfeer hangen. Lichaam en geest kunnen we immers niet scheiden.

De allerhoogste kwaliteitsnorm is onze norm en dit over de hele lijn van jouw traject.

Uw klacht, onze zorg

Ondergetekend

Koen Souverijns

Bezieler en oprichter

× Stel ons een vraag!