Sportrevalidatie en begeleiding

Voor wie:

Patiënten met een orthopedische en/of sportgerelateerde pathologie die behandeld kunnen worden in een preventieve, conservatieve of postoperatieve setting.

Type pathologieën:

Door ons uitgebreid team van acht therapeuten en de daarbijbehorende specialisaties zien wij het gehele jaar door de meer gangbare pathologieën (protheses, kijkoperaties, hechtingen en reconstructies van pees- en ligamentaire letsels) maar ook minder gangbare aandoeningen worden bij ons uitbreid gescreend, onderzocht en behandeld. In het kader van een multidisciplinaire samenwerking die wij hanteren in onze praktijk wordt er wel vaker gebrainstormd over de meest optimale behandeling, aangepast aan de noden en de hulpvraag van de patiënt!

Werkwijze:

Bovengenoemde pathologieën vereisen natuurlijk een meer uitgebreide en arbeidsintensieve aanpak voor zowel patiënt als therapeut. Wij maken graag veel tijd voor onze patiënten en verwachten ook hetzelfde van hen met het oog op een optimaal herstel en hervatting van zowel de dagelijkse als sportspecifieke activiteiten.

Therapie:

Onze behandelingen bestaan uit de meest recente en wetenschappelijk onderbouwde kinesitherapeutische behandeltechnieken zoals: mobilisatoire en translatoire behandeltechnieken, medische trainingstherapie, progressieve musculaire re-stabilisatie, motorische controle maar ook meer gespecialiseerde therapievormen worden toegepast zoals manuele therapie, lymfedrainage (evt. aanvullen met specialisaties van collega's)

Maak uw afspraak online

Maak gemakkelijk en snel uw afspraak online. Klik op onderstaande knop om naar de afspraak-module te gaan.

Heeft u vragen, dan kan u telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 089 71 65 04